fredag 17 september 2010

Hjärte helg!

Igår kväll kom sambon hem! Nu får han stanna till måndagmorgon förhoppningsvis innan han måste åka och jobba igen!! Så det blir en myshelg i helgen, man får liksom passa på när man inte hinner ses så mkt! Man måste ju ladda upp kramförrådet!
Ska försöka ta tag i lite städning också, det hade varit otroligt skönt att få städa ur klädkammaren och linneskåpen i hallen. Sånt där jobb som egentligen inte är så drygt att göra men väger tungt rent mentalt i förberedelser innan man kommer igång!

Vi måste även ta något slags beslut om hur vi ska göra med akvariet. Det har hängt med länge nu, och fått flytta med fiskar och allt först från Lund till Avesta, sen till Linköping en vända innan det hamnade här. Det är ett 300liters som jag har haft malawiciklider i som klarat alla flytter suveränt. Men de verkar inte ha trivts i Falun, nu är det bara 3 stackare kvar och de dödar allt som man försöker stoppa ner och jag har tappat intresset för det. Så nu är frågan, försöka hitta nån som vill ha 3 fula firrar? Flytta dom? Och ska akvariet då stå i vardagsrummet igen eller blir det förpassat ner till källaren? Det lutar åt att det hamnar i förrådet just nu!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar