tisdag 2 november 2010

Yiiiihaaa!


Igår fick vi äääntligen nycklarna till huset! Vilken otroligt härlig känsla det var att få sätta in nyckeln i låset och låsa upp vårt eget hus! Vårt hus! Där vi ska bo! Svårt att förstå riktigt!

Sen körde vi två lass i två bilar med köksgrejer, sängen, tvn och lite blandat smått och gott. Så vi har sovit i huset inatt! Visserligen i vardagsrummet och något provisoriskt, men det gick jättebra! Vi har fryst lite men då är det skönt att man har en varm hund som vill sova på ens fötter!

Argos-vovven var förresten helt i extas igårkväll när han fick följa med till huset. Han sniffade nog av varenda kvadratcentimeter av bottenvåningen, sen var han ut och tokrullade sig i gräset och sprang runt runt runt.. Det som pappa kallar för att hunden "warpar", han går liksom in i nån slags sci-fi överljushastighet i sin glädjeyra. Det går inte annat än att bara titta på honom och skratta!
Söta Susanne på jobbet hade bakat två jättepajer åt oss oxå, så det var bara att värma mat när vi blev hungriga! Snacka om lyx i flyttkaoset!

Å sen var det såklart både världens snällaste pappa och mamma som lämnat ett knasigt bidrag på mitt konto! :)
TACK KNÄPPISAR! ♥♥♥

3 kommentarer :

  1. Låter underbart! Bilder, tack - och när får man flyttkort? (Digitalt går fiiiiiint...) Pussers!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Äntligen, liksom...

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det låter, är så glad för er skull att ni äntligen blev husägare. Kram Y.

    SvaraRadera